Code 95

Nascholing chauffeurs

Om te kunnen blijven professionele chauffeurs, zijn professionele drivers nodig om de vijf jaar ten minste 35 uur opleiding te volgen. Als u niet voldoet aan de opleidingseisen niet uitoefenen van uw beroep.
Alle houders van een code 95 vergunning afgegeven vóór 10 september 2008 en C, die is afgegeven vóór 10 september 2009, zullen hun eerste periode van de opleiding, niet vijf maar zeven jaar om te voldoen aan de opleidingseisen. Dit betekent dat beroepschauffeurs:
• met een vergunning afgegeven vóór 10 september 2008,. Tegen 10 september 2015 een geldige nascholing chauffeurs moet hebben vaardigheden in de licentie
• C met een vergunning afgegeven vóór 10 september 2009, uiterlijk op 10 september 2016 een geldige nascholing chauffeurs licentie moet hebben vaardigheden in de licentie.
verplichte training


Sinds september 2008, buschauffeurs om de vijf jaar ten minste 35 uur opleiding te volgen. Voor vrachtwagenchauffeurs, deze eis in werking getreden in maart 2009. Er werd overeengekomen dat alle eigenaren van de huidige Nederlandse kwalificaties van de treinbestuurders in hun eerste periode van de opleiding, niet vijf maar zeven jaar de tijd om de training te voldoen. Als u niet voldoet aan de opleidingseisen niet uitoefenen van uw beroep. De training nascholing chauffeurs kunnen we  op locatie geven.